Tarih: 23.08.2024 11:58

Şehir Uyurken Belediye Mesai Başında: Aksaray’da Gece Gündüz Çalışmalar Sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve vatandaşlara kaliteli, kesintisiz hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in öncülüğünde başlatılan yenilikçi projeler, planlanan süre içinde tamamlanarak şehre kazandırılıyor.

Belediye ekipleri, mesai saatleri dışında da durmaksızın çalışarak yeni yol açma, içme suyu hizmeti sağlama, yıpranan yolların ve kaldırımların onarımı, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı gibi temel belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu alanlarda yürütülen yapısal projeler, vatandaşların gündüz saatlerinde rahatsız edilmemesi ve trafik yoğunluğunun önlenmesi amacıyla gece saatlerinde yoğunlaştırılıyor. Bu kapsamda, Yeni Belediye Hizmet Binası, Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi, yaya üst geçidi ve kavşak düzenleme projeleri gibi önemli çalışmalar gece saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Başkan Dinçer'den Çalışmalara Tam Destek

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın hızla büyüyen bir şehir olduğunu ve bu büyümenin beraberinde yeni ihtiyaçlar getirdiğini belirtti. Dinçer, "Şehrimize yenilikçi projeler kazandırmak için gayretle çalışıyoruz. Projelerimizin uzun ömürlü ve kaliteli olması adına her ayrıntıyı titizlikle planlıyoruz. Ekiplerimiz, çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürüyor. Görev süremize sığmayacak eserler kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi’nin, şehrin gelişimine katkı sunacak projeleri hızla hayata geçirmesi, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —