ŞEHİR GENELİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

HABER 10.04.2020 20:07:00
ŞEHİR GENELİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Aksaray Belediyesi hijyen ekibi korona virüsü salgınına karşı İş Merkezlerinde ve halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehrin dört bir yanında dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Dezenfekte için oluşturulan özel ekipler, Korona virüs salgınının önlenmesi için çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayarak çalışmalarını gece saatlerine kadar sürüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, dezenfekte çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Başkan Dinçer “Korona virüs tedbirlerine uyarak öncelikle vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını istiyoruz. Dezenfekte çalışmalarımıza her geçen gün arttırarak devam ediyoruz. Ekiplerimiz önceden belirlenen yerlerin dezenfekte işlemlerini titizlikle sürdürmeye devam edecek” dedi.

BAKAN YARDIMCISI MEHMET AKTAŞ AKSARAY SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİNDEKİ ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILADI

AKSARAY BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI BAŞLADI

ASÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ercan Aktan atandı

LİSELER ARASI BİLİM VE KÜLTÜR YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

ASÜ Ailesi Bayramlaşma Programında Buluştu

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9477,14%0,74
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,71% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3644,70% 0,11
  • Ç. ALTIN

    6053,11% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.