SED ödemeleri zam oranında arttırıldı

SED ödemeleri zam oranında arttırıldı

EKONOMİ 18.07.2023 11:01:53
SED ödemeleri zam oranında arttırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarlarını bu ay memur maaş zammı oranında artırarak hesaplara toplam 584 milyon 118 bin 187 lira olarak yatırdıklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 17,55 zam oranında artırıldığını açıkladı.

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED)in her yıl Ocak ve Temmuz aylarında yeniden belirlendiğine işaret eden Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödediğimiz SED miktarlarını memur maaş zammı oranında artırarak hesaplara toplamda 584 milyon 118 bin 187 TL olarak yatırdıklarını bildirdi.

Bakan Göktaş, SED ödemesiyle ihtiyaç sahibi ailelerdeki 165 bin 201 çocuğun masraflarını karşıladıklarını belirtti.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.