Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

GÜNDEM 20.03.2023 10:07:48
Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri, güncellenmek üzere 20 Mart Pazartesi itibariyle ilçe seçim kurullarınca askıya çıktı.

ANKARA (İGFA) - Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri, güncellenmek üzere bugün (20 Mart Pazartesi) saat 08.00 itibarıyla İlçe Seçim Kurulları'nca askıya çıkarılarak, itiraz süreci başladı.

Muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri 2 Nisan'da askıdan indirilecek.

YSK'nin internet sitesi https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/ adresinden de bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulanmasına da başlanacak.

Anahtar Kelimeler: seçmen listeleri 2 nisan’a kadar askıda

Aksaray’da Bıçaklı Kavga: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Kovalamacanın Ardından Yakalandı

Yaşar Sarıkaya’dan TİMBİR’in 3. Yılında Gurur Dolu Mesaj

KKTC 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan Aksaray Üniversitesine ziyaret

Aksaray'da otomobil takla attı bir yaralı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

  • BIST 100

    15914,68%2,01
  • DOLAR

    44,05% 0,04
  • EURO

    51,38% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7330,71% 0,76
  • Ç. ALTIN

    11762,06% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.