Savunma Sanayi'nin ilk havanları Kara Kuvvetleri'ne teslim edildi

Savunma Sanayi'nin ilk havanları Kara Kuvvetleri'ne teslim edildi

GÜNDEM 7.12.2022 13:52:43
Savunma Sanayi

Savunma Sanayii Başkanlığı'nca 'Havanların Modernizasyonu Projesi' kapsamında ilk havanların teslimatı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilen ilk havanların teslimatları Kara Kuvvetleri Komutanlığına yapıldı.

Modernize edilen 60, 81 ve 120 milimetre çapındaki havanlar daha kısa sürede, daha yüksek hassasiyetle ve gerektiğinde daha az personel ile atış imkanına sahip oldu.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yeni teslimatlara ilişkin yaptığı paylaşımda, "Yeni tevcih sistemi, akıllı atış kontrol sistemi, lazer mesafe ölçerlerle donatarak modernize ettiğimiz 60, 81, 120 milimetre havanların ilk teslimatlarını TSK'ya gerçekleştirdik. Böylece havanlarımız daha kısa sürede daha yüksek atış hassasiyetine sahip oldu. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1600415427846209537

Aksaray’da Üniversite-Sanayi iş birliği artarak devam edecek

YENİKENT’E 78 KONUTLUK İLK ETAP BAŞLIYOR!

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.