Sınır karakoluna yapılan saldırıda 1 asker şehit oldu.
ANKARA (İGFA) - Şanlıurfa'da Suruç ilçesinde karşısında bulunan Suriye'nin terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Ayn El Arab bölgesinden, Esentepe Hudut Karakolu'na havan saldırısı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında karakolda görevli sözleşmeli er şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Yaralı asker, bölgeden tahliye edildi.
Şanlıurfa Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Suruç'ta sınır karakolumuza hain saldırı sonucu 1 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.
9317,24%-0,84
38,04% 0,36
43,27% 0,28
4078,02% 0,40
6621,05% 0,78
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.