Sakarya'nın minik sporcusundan derece geldi

Sakarya'nın minik sporcusundan derece geldi

SPOR 24.10.2023 13:23:57
Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atıcılık ve okçuluk sporcusu Naci Alparslan Arslantaş, Ankara’da düzenlenen Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 10-11 yaş kategorisinde mücadele veren Arslantaş, sergilediği performansla Türkiye ikincisi olmayı başardı.

SAKARYA (İGFA) -  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atıcılık ve okçuluk sporcusu Naci Alparslan Arslantaş, Ankara’da düzenlenen Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi.

Geleneksel kıyafetiyle şampiyonaya katılan Arslantaş, 10-11 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyaya uzandı. 20-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen organizasyona, kız ve erkek olmak üzere 650’ye yakın sporcu katıldı.

Aksaray’da 1120 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi: 3 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 2 Yaralı

Aksaray–Nevşehir Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Aksaray’da Gece Saatlerinde trafik Kaza:sı 1 Kişinin Ayağı Kırıldı

Aksaray’da Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray'da Feci Kaza: Baba Hayatını Kaybetti, Ailesi Yaralandı

Aksaray'da Karşıdan Gelen Araca Çarpmamak İçin Manevra Yaptı: 2 Kişi Yaralandı

  • BIST 100

    16037,47%0,52
  • DOLAR

    44,20% 0,08
  • EURO

    50,87% 0,02
  • GRAM ALTIN

    7135,23% 0,37
  • Ç. ALTIN

    11534,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.