Saadetli vekil bayramlaşma heyetinde

Saadetli vekil bayramlaşma heyetinde

GÜNDEM 1.07.2023 07:24:16
Saadetli vekil bayramlaşma heyetinde

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan Ankara’da partisinin bayramlaşma heyeti ile birlikte siyasi partilerle bayramlaştı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye siyasetinin nezaketini temsil eden siyasi partiler arası bayramlaşma, bu bayram da Ankara’da gerçekleştirildi. Bayramın 2. günü, siyasi partiler çeşitli heyetlerle birbirlerini ziyaret edip bayramlaştı. Genel Merkezlerdeki heyetler, misafirleri ağırlarken; partilerin çeşitli heyetleri de genel merkezlere misafir oldular.

28. Dönem Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da Saadet partisinin bayramlaşma heyetindeydi. Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve GİK Üyesi Halil İbrahim Akpınar'dan oluşan heyet bayramlaşma maratonunu gerçekleştirdi.

İlk ziyaret Zafer Partisi'ne yapıldı. Daha sonra sırasıyla Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi ziyaret edildi. Ziyaretler siyasi partilerin genel merkezlerinde gerçekleştirildi.

Ziyaretler esnasında heyetlerin nezaketleri ve iyi temennileri dikkat çekti. Kayseri Milletvekili Arıkan, "Siyasi partilerin bayramlaşması, Türk siyasetinde önemli bir yere sahiptir. Her ne kadar bazı hususlarda farklılarımız olsa da bayramda bir araya gelişimiz, milletimize önemli bir mesajdır. Bayramlar da bunun için vardır: “bir araya gelmek ve bağlarımızı kuvvetlendirmek”. Tüm heyetlerin misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ayrıca bir kez daha milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: saadetli vekil bayramlaşma heyetinde

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.