Rusya Tahıl Anlaşması'na dönüyor

Rusya Tahıl Anlaşması'na dönüyor

GÜNDEM 2.11.2022 13:36:21
Rusya Tahıl Anlaşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Putin'le dün yaptığımız görüşme üzerine bugünden itibaren tahıl sevkiyatı eskiden planlandığı gibi devam edecek" dedi.

ANKARA (İGFA) - Partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl sevkiyatının devam edeceğini açıkladı.

Karadeniz'deki tahıl koridoruna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin'in tahıl koridoru anlaşmasını askıya almasının ardından, dün Rus lider Putin ile görüştüğünü, bugün de Ukrayna lideri Zelenskiy ile görüşeceğini bildirdi.

Tahıl koridorunun yeniden açıldığını duyuran Erdoğan, "Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak, bugün saat 12.00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi" dedi.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Kiev'den yazılı güvence aldıklarını duyururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, gazetecilerin soruları üzerine, Rusya'nın tahıl anlaşmasına ilişkin dönüşünü "Önce Biden'e sonra size anlatacağım" yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler: rusya tahıl anlaşması'na dönüyor

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.