RTÜK'ten seçim akşamı yayınlarına inceleme

RTÜK'ten seçim akşamı yayınlarına inceleme

GÜNDEM 30.05.2023 14:13:11
RTÜK

RTÜK, seçim akşamı Çiğdem Toker'in FOX TV'de 'Demokrasi sandıktan ibaret değildir' ifadesinin raporlaştırıldığını ve HALK TV, TELE 1, KRT, TV 5, FLASH HABER, SZC TV ile ilgili incelemeler başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA)  - RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, "Milli iradenin tecelli ettiği seçim günü akşamı FOX TV'de programcılardan Çiğdem Toker'in 'Demokrasi sandıktan ibaret değildir' şeklindeki açıklamaları ve yayının tamamı uzmanlarımız tarafından raporlaştırılmaya başlanmıştır. Raporun tekemmül etmesine müteakip ilk Üst Kurul toplantısında dosya karara bağlanmak üzere gündeme alınacaktır" denildi.

Ayrıca "Yine izleyicilerden gelen yoğun şikayetler üzerine sandıkların açılması ve sonuçların belli olmasıyla birlikte halkı aşağılayan, hakaret ve saldırılarla necip milletimizi küçük düşürmeye çalışan konuşmalara yer verilen HALK TV, TELE 1, KRT, TV 5, FLASH HABER ve SZC TV ile ilgili de incelemeler yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

ASÜ’den kalite açılımı: Süreçler yenileniyor, hedefler büyüyor

  • BIST 100

    10885,93%0,14
  • DOLAR

    40,89% 0,06
  • EURO

    47,77% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4392,17% 0,21
  • Ç. ALTIN

    7058,56% 0,02

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.