Rotary Kulüplerinden sağlık sektörüne anlamlı bağış

Rotary Kulüplerinden sağlık sektörüne anlamlı bağış

GÜNDEM 2.06.2023 12:01:57
Rotary Kulüplerinden sağlık sektörüne anlamlı bağış

Uluslararası Rotary Güney Kore 3662. Bölge Federasyonu ve Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı Rotary kulüplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Hastanesine ve Ankara Lösante Hastanesine birer Ambulans ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 adet yoğun bakım kuvözü bağışlandı.

ANKARA (İGFA) - Uluslararası Rotary tarafından Türkiye’de birçok projenin desteklendiği ve özellikle sağlık alanında farklı ülkelerin Rotary Kulüpleriyle işbirliği içerisinde çok güzel işlerin yapıldığına dikkat çeken Rotary Türkiye 2430. Bölge Federasyonu Geçmiş Dönem Guvernörü M. Hakan Karaalioğlu, şöyle konuştu:

“Koreli dostlarımızın büyük katkılarıyla Türkiye’nin farklı illerindeki Rotary Kulüplerimiz işbirliği içerisinde çok güzel projelere imza atıyor. Bugün bağışı gerçekleştirilen ambulansın teslim töreninde bulunmaktan ve ülkemizde sağlık alanında daha iyi hizmetlerin verilmesine katkı sağlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu anlamlı bağışın gerçekleşmesinde rol alan Güney Kore ve Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı Rotary kulüplerimize teşekkür ediyorum.

Türkiye ve Güney Kore dostluğunun başlangıcının 65. Yılında yaptığımız her proje iki ülke arasındaki bağların güçlenmesine vesile olacaktır. Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü liderliğinde Ankara Koru Rotary Kulübü ile Güney Kore Rotary Kulüpleri tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Osman Gazi Üniversitesi Hastanesine 1 adet hasta nakil aracı Ambulans bağışı projesi gerçekleştirdi. Beysukent Rotary Kulübü de yine Güney Kore Rotary Kulüpleriyle birlikte Ankara Lösante Hastanesine ikinci bir ambulansı bağışladı. Son olarak Ankara Emek Rotary Kulübümüz ise Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 adet yoğun bakım kuvözü bağışı yaptı. Toplam bu üç proje sayesinde bağışlarla dolu çok güzel bir gün yaşıyoruz. Son iki yılda sadece Kore’den gelen bu bağışlarla ile Türk Sağlık Sektörüne 1,600,000 bin doların üzerinde katkı sağladık. Çalışmalarımız yeni projelerle devam edecek.”

Eskişehir ve Ankara’da düzenlenen törenler plaket takdimleri ve kokteyl ile sona erdi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,82% 0,12
  • EURO

    46,79% -0,61
  • GRAM ALTIN

    4262,42% -0,74
  • Ç. ALTIN

    6808,69% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.