Rektör Şahin'Den GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

HABER 30.01.2020 14:11:00
Rektör Şahin

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, akademik olarak başarının yanı sıra, fiziki yetkinliği de önemli bulduklarını ve kampüsteki spor olanaklarını her geçen yıl biraz daha geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. 

 

Şahin, kısa süre önce Aksaray’a atanan ve görevine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı ziyaret etti. Yeni görevinde Yıldız’a başarılar dileyen ASÜ Rektörü, iki kurumun öteden beri işbirliği içinde çalıştığını ve ortak paydanın gençler olduğunu söyledi. Kampüsteki spor altyapısının her geçen yıl daha da geliştiğine değinen Prof. Şahin, “Biz, gençlerimizin akademik olarak başarılı olmalarının yanı sıra,  kültür-sanat ve spor alanlarında da yetkin bireyler olmalarını önemli buluyoruz. Bunu sağlamak için de bir dizi çalışma gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bizim önemli bir paydaşımız. Hem üniversite, hem de tüm gençlik için işbirliği içinde çalışmaya devam etmek arzusundayız” dedi. 

 

İl Müdürü Yıldız da Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve çalışmalara gereken katkıları sağlamaktan memnun olacaklarını vurguladı.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.