Recep Ayı ve Regaip Kandili mesajı

Recep Ayı ve Regaip Kandili mesajı

HABER 11.01.2024 13:43:00
Recep Ayı ve Regaip Kandili mesajı


Regaip Kandili, bir yandan ibadet ve dualarla manevi bir yükselişe vesile olurken, diğer yandan insanların birbirlerine karşı daha duyarlı, hoşgörülü ve yardımsever olmalarını sağlayan bir müstesna gecedir. 
Bu mübarek kandil günleri, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirdiği, kardeşlik duygularının güçlendiği, manevi değerlerin ön planda tutulduğu özel zaman dilimleridir.
Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı recep ayı ile birlikte bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni içinde barındıran ramazan ayı, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarını güçlendirmek için bir fırsat ve çok kıymetli  zaman dilimleridir.
Toplumumuzun manevi duygularının zirveye ulaştığı, duaların kabul edildiği, iyiliklerin arttığı bu özel günlerde, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek hoşgörü ve sevgiyle, Aksaray’ımıza ve milletimize hizmet etmek bir ayrıcalıktır. 
Bu özel günlerde toplumumuzun her ferdine dokunarak, kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirerek milletimizin daha aydınlık bir geleceğe yürümesine katkıda bulunmak en önemli görevimizdir.
Bu manevi değeri yüksek günlerin, birlik ve beraberliğimizin daim olmasına, Türkiye'nin daha güçlü yarınlara ilerlemesine; milletimize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesine vesile olması duası ile Recep ayımız ve Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

Ramazan KAŞLI
MHP Aksaray Milletvekili


Anahtar Kelimeler: Recep Regaip Kandili mesajı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.