PTT'den uygun fiyat açıklaması

PTT'den uygun fiyat açıklaması

GÜNDEM 31.01.2021 16:58:20
PTT

ANKARA (İGFA) - PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, PttAVM’nin sadece bugün değil, kurulduğundan bu yana vatandaşlarımıza ürün seçeneklerinin uygun fiyat politikası ile sunulduğunu vurguladı.

Açıklamada, PttAVM’nin yaklaşık iki yıldır gıda dahil birçok temel ihtiyaç maddesinin pttavm.com üzerinden vatandaşlara uygun fiyat politikasıyla ürün alma imkanı sağlayan bir platform olarak görev yapmayı sürdüğü ifade edildi. 

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, aşırı artan gıda fiyatlarına karşı vatandaşlarımızı korumak için PttAVM’den sunulan ürünlerin çeşitliliğinin artırıldığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın desteği ile ülkemiz için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten açıklamada şu ifadeleri kullandı: 
“Türkiye’nin yerli ve millî E-Ticaret Platformu PttAVM olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, ekonomik fiyatlarla karşılamaları adına var gücümüzle çalışmaktayız ve bu durumu ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz. Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız.   Halkımızın artan gıda fiyatlarına karşı korunması amacıyla dün olduğu gibi bugün de üzerimize düşen görevimizi yaptığımızı ve bizlere verilecek sorumluluklarda da tüm gayretimizle çalışacağımızı belirtmek isteriz.”


Anahtar Kelimeler: ptt'den uygun fiyat açıklaması

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.