PTT 'DEN ADRESE TESLİM ÜCRETSİZ MASKE DAGITMAYA BAŞLIYOR

HABER 5.04.2020 22:32:00
PTT
PTT ÜCRETSİZ MASKE DAĞITACAK  ŞARTLARI BELLİ OLDU
İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla marketler ve çarşılara ayrıca bazı şehirlerde ulaşım araçlarına maske takılmadan girilmeyeceği açıklanmıştı. Bu konuda maske eksiği bulunan vatandaşlar için PTT açıklama yaptı.
T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır
Açıklamada “T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır”
Aksaray PTT Başmüdürü Ali İrfan Gül’de konuyla ilgili PTT Hizmetleri aksamadan devam edecektir son günlerde gelen yardım paraları hak sahiplerine eksiksiz bir şekilde ulaştırıldı personelimi kutluyorum Maske konusunda da gelen talimat üzerine vatandaşlarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır dedi.
Ücretsiz maske dağıtımının sokağa çıkma yasakları devam eden 20 yaş altı ile 65 yaş üstünü kapsamadığı bildirildi. Her bir vatandaş 1 hafta için 5 ücretsiz maske alabilecek.
Maske almak isteyenler https://maske.epttavm.com/ adresinden gerekli bilgi ve adres girişi yaparak ihtiyaçlarını giderebilecekler

detaylı bilgi https://maske.epttavm.com/


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.