PROJELERİMİZ ŞEHRİMİZE VİZYON KATIYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bedir Muhtar Kabristanlığı yanında yapımına devam edilen Cami ve Külliye projesini yerinde inceledi.

HABER 27.04.2021 19:17:00
PROJELERİMİZ ŞEHRİMİZE VİZYON KATIYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, projelerini hayata geçirirken Aksaray’ın tarihi geçmişinde iz bırakmış önde gelen isimlerin gelecek nesillere aktarılması için yaptığı çalışmalar tüm kesimlerce biliniyor. Bu çalışmalar kapsamında da şehrin ismi ile özdeşleşmiş Bedir Muhtar gibi şahsiyetlerin yaşadıkları bölgelere bölge ile özdeşleşmiş eserler kazandırılıyor.

Şehrin manevi değerlerinin ortaya çıkartılacağı bu eserlerden biride Bedir Muhtar Kabristanlığı yanında yapımına devam edilen Cami ve Külliye projesi. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan projenin inşaat çalışmaları hızla devam etti. İnşaat çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı projede gelinen son aşamayı Belediye Başkanı Evren Dinçer inceledi.

İnşaat çalışmalarını yürüten ekiplerden proje hakkında gelinen son nokta hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, Bedir Muhtar Cami ve Külliye projesinin bu bölgeye vizyon katacağını vurguladı.

Toplam 4 Bin metrekare üzerinde hayata geçirilen projede müştemilat ve kaba inşaat aşamasının geçilerek çatı kaplama aşamasına gelindiğinin bilgisini verdi. Modern mimari yapısı ile yeni bir tarihi yapının şehre kazandırıldığının altını çizdi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.