Prof. Dr. Mehmet Ali Hınıs, ASÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Oldu

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Ali Hınıs, fakültenin eğitim, araştırma ve şehirle entegrasyon çalışmalarını daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

HABER 5.11.2024 02:03:00
Prof. Dr. Mehmet Ali Hınıs, ASÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Mehmet Ali Hınıs atandı. Görevi devraldığı Prof. Dr. Mustafa Sönmez'e teşekkür eden Hınıs, eğitim, araştırma ve şehirle entegrasyonu daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Dekanlıkta düzenlenen törende, Prof. Dr. Hınıs, fakültenin gelişimine katkı sağlamak için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Hınıs, "Ortak hedefimiz, Fakültemizi ve ASÜ'yü daha iyi noktalara taşımak" dedi. Prof. Dr. Sönmez ise, Hınıs'a yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

AKSARAY’DA ÇOCUKLAR VE GENÇLER BİLİMLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

ASÜ’lü akademisyenlerden özgün uçuş kontrol teknolojileri geliştirecek proje

Aksaray'da Parkta Silah Kazası: Genç Kadın Kendi Silahıyla Yaralandı

HAMİDİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ TAMAMLANIYOR

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Gözaltı, 6 Tutuklama

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.