Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü

Polisimiz; halkımızın huzurunu sağlamak için büyük fedakârlıklar göstererek görevini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyor.”

HABER 9.04.2021 19:32:00
Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

Polis teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda emniyet heyeti Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya ziyarette bulundu.
Vali Hamza Aydoğdu polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yılını tebrik etti. Güvenlik güçlerinin çalışmalarını çok yakından takip ettiğini ifade eden Vali Aydoğdu, her çocuğun belli bir yaşta polis olma hayalinin mutlaka kurduğunu söyledi.
-Yaptığınız iş takdirin üzerinde daha güzel cümleler hak ediyor


Polis, asker kolluk kuvvetlerini her zaman farklı bir muhabbetle sevdiğini belirten Vali Aydoğdu; “Polisimiz; halkımızın huzurunu sağlamak için büyük fedakârlıklar göstererek görevini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyor. Halkımızın ve bizim huzurumuzu sağlamak için gece gündüz sokaklarda caddelerdesiniz. Bazen kendinizden; anne, babanız, eşinizden ve çocuklarınızdan büyük fedakârlıklar yaparak bu işi yapıyorsunuz. Gerçekten yaptığınız iş takdirin üzerinde çok daha güzel cümleleri hak ediyor ”dedi.
-Allah eksikliğinizi vermesin
İnsanı insan yapan en büyük değerlerden birisinin vatanı ve toprağı olduğunu kaydeden Vali Aydoğdu;
 “Allah kimseyi vatansız ve topraksız etmesin. Vatan demek; şeref, namus, haysiyet demektir. Yanı başımızda Suriye ye baktığınız zaman vatansızlığın ne demek olduğunun örneğini görebiliriz. Vatanınız üzerinde yaşayacak bir toprak parçası yoksa namusunuzda, şerefinizi de haysiyetiniz ve insanlığınız yerle bir oluyor. Yıllardır Alem-i İslam’a bayraktarlık yapan hilalin gölgesinde bizi sağ salim yaşatan Rabbimize hamd ediyorum. Sizler (emniyet mensupları)  al bayrağın altında canınızı, ailenizi, çocuklarınızı feda ederek bu vatanı korumak için elinizden gelen bütün gayreti sarf ediyorsunuz. Bazen size çok büyük haksızlıklar yapıldığını bizde görüyoruz. Bütün olumsuzluklar haksızlıklar bizim daha dirayetli, daha güçlü ve daha sağlam durmamız içindir. Bu olumsuzluklardan ders alırsak ileriye daha güzel adımlarla hareket edebiliriz. Ben sizi hep gördüğümde göğsüm kabarır. Allah sizin eksikliğinizi vermesin’ dedi.
Vali Hamza Aydoğdu ziyaretleri nedeniyle emniyet mensuplarına teşekkür ederek, görevlerini yaparlarken gösterdikleri gayret ve çabalarından dolayı polis memuru ve komser yardımcılarını başarı belgesi ile ödüllendirdi. Görevlerinde başarılar diledi


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.