Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile hız ihlali yapan, trafik akışını tehlikeye düşüren, kural ihlali yapan araçlar kameralar yardımı ile tespit edilip, ceza kesilecek?
Piri Mehmet Paşa Alt geçidinde düzenlemeler devam ediyor. Bölgede düzenli ve güvenli akışı sağlamak amacıyla altgeçidin gidiş ve geliş yönüne kameralar konuldu.
Piri Mehmet Paşa altgeçidinde Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) çalışmaya başladı.
Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Aksaray genelinde trafik yazılımı konusunda ?Akıllı Sistemleri? hayata geçirmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Piri Mehmet Paşa Altgeçidinde, mal ve can kaybının önlenmesi, trafiğin düzenlenmesi, hız ve ışık ihlalinin önüne geçilmesi gibi amaçlarla ?Elektronik Denetleme Sistemi? adı verilen kamera kurulum montaj çalışmalarını tamamladı. Elektronik Denetleme Sistemi çalışmaya başladı.
Gidiş ve geliş her iki yöne takılan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) adı verilen uygulama ile hız ihlali yapan, trafik akışını tehlikeye düşüren, kural ihlali yapan araçlar kameralar yardımı ile tespit edilip, ceza kesilecek.
Yol güzergâhında belirlenen hız limiti 50 kilometre, yaya çizgileri olduğu geçitlerde hız limitinin 30 kilometreye düştüğü bildirildi.
Uşak Tekstil Geri Dönüşümünde Dünya Birincisi Oldu!
AKSARAY'A YATIRIMA DEVAM EDİYORUZ
BAŞKAN DİNÇER’DEN MİNİKLERE BAYRAM HEDİYESİ
AKSARAY BELEDİYESİ LİSELER ARASI 2. TİYATRO YARIŞMASI FİNALE DOĞRU
OLİMPİYAT ŞAMPİYONU YUSUF DİKEÇ VE BAŞKAN DİNÇER AYNI HEDEFTE BULUŞTU
Aksaray’da Kaçakçılığa Geçit Yok: 7 Operasyonda Çok Sayıda Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Dünya Biyologlar Günü ASÜ’de etkinliklerle kutlandı