Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerine girildi!

Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerine girildi!

GÜNDEM 19.11.2023 16:30:16
Pençe Yıldırım

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesindeki arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir mağaranın ele geçirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Teröristlerin inlerine girmeye devam ettiklerini duyuran Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleşen son operasyona ilişkin paylaşımda bulundu.

Arama-tarama faaliyetinde teröristlere ait bir mağarayı ele geçirildiğini belirten Bakanlık, çok sayıda odası olan mağarada tespit edilen yaşam malzemeleri kullanılamaz hâle getirildiğini kaydederek, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, daima asil milletimizin emrinde ve görevinin başında" mesajını verdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1726171649903366191

AKSARAY’DA PARKTA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI

Aksaray’da Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü

VALİ MURAT DURU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray CHP’ il başkanlıgın'dan 18 Mart Açıklaması Durmayacağız, Susmayacağız

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK

Aksaray Barosu’ndan 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez

Aksaray Valisi Murat Duru’nun “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.