PARKLARA 19 YENİ ÇOK AMAÇLI SPOR SAHASI YAPILDI

BAŞKAN DİNÇER; “2022 YILINDA DA YENİ OYUN SAHALARI KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

HABER 12.04.2022 14:32:00
PARKLARA 19 YENİ ÇOK AMAÇLI SPOR SAHASI YAPILDI


Aksaray Belediyesi gençlere spor alanları oluşturmak amacı ile oyun parklarına toplam 19 adet futbol, voleybol ve basketbol sahası kazandırdı. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, daha yeşil bir Aksaray için yeni alanlar oluşturmak, çevre dostu projeler üreterek halkın yaşam kalitesini arttırmak için birçok mahallede yeni nesil parkların yapımını gerçekleştirdi. Yeni nesil parklarda yapılan basketbol, futbol ve voleybol sahaları gençler tarafından sevilerek kullanılıyor. 

Çocukların oyun oynayıp sosyalleşebileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri yeni nesil parklar mahallelere Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile kazandırıldı. Son 3 yılda yapılan 26 yeni oyun parkı ile şehir genelindeki park sayısı 261’e yükseldi. Yeni park yapımının yanı sıra mevcutta bulunan parkların eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş oyun gruplarının bakım, onarımı gerçekleştirildi. 

Parkların sevilerek kullanılması, gençlerin spor ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve hoş zaman geçirebilmeleri için parklara 16 adet basketbol sahası, 1 Adet voleybol sahası ve 2 adet futbol sahası hizmete sunuldu.

Çocuk oyun parklarına yapılan spor alanları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Çocuk oyun alanlarının yanında gerek parkların bünyesinde gerekse ayrı noktalarda voleybol, basketbol ve futbol gibi sahalar oluşturarak buralarda spor yapan sağlıklı nesiller yetişmesini sağlıyoruz. Yeşil alanlarımıza da yenilerini ekliyor, peyzaj düzenleme çalışmalarına önem veriyoruz. Programlarımız dahilinde, mahallelerimizi daha nitelikli, sosyal ve nefes alınabilir hale getireceğiz” Dedi.


Anahtar Kelimeler: PARKLARA AMAÇLI SAHASI YAPILDI

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.