Özdağ'ın satış iddialarına İletişim'den yalanlama

Özdağ'ın satış iddialarına İletişim'den yalanlama

GÜNDEM 30.05.2023 16:53:51
Özdağ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın seçimleri değerlendirdiği açıklamasında dile getirdiği "Erdoğan THY, BOTAŞ ve Demiryollarını satmaya hazırlanmaktadır" iddiası İletişim Başkanlığı'nca yalanlandı.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yapılan yazılı açıklamada "'BOTAŞ, Türk Hava Yolları ve Devlet Demiryolları satılacak' iddiasının doğru olmadığı vurgulandı.

DMM, bahse konu kuruluşların herhangi bir ülke veya şirkete satışının söz konusu olmadığını belirterek, bu şirketlerin uluslararası saygınlığa sahip şirketler olduğu ve bu şirketler hakkında yapılan asılsız spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğinin altı çizildi.

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1663533389884846080

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.