Özdağ'dan 'Peker' hamlesi!

Özdağ'dan 'Peker' hamlesi!

SİYASET 27.10.2022 05:01:13
Özdağ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM'de yaptığı basın açıklamasında, yolsuzluğun boyutlarını en iyi bilenlerin başında gelen Sedat Peker’in 'tanık koruma programı' kapsamında Türkiye’ye geri dönmesini sağlayacaklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sedat Peker'in Türkiye’ye geri dönmeden önce kendisi ile Birleşik Arap Emirlikleri'nde görüşmeyi, kendisi ve ailesinin mevcut durumunu yerinde görmeyi arzu ettiğini söyledi.

Özdağ, TBMM'de yaptığı basın açıklamasında, bu amaçla Birleşik Arap Emirliği Büyükelçisi’ne bir resmi mektup yazarak, Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak ülkesini ziyaret etmek istediğimi bildirdiğini kaydetti.

Ziyaret sırasında Sedat Peker ile görüşeceğini ifade ettiğini belirten Özdağ, "AK Parti’nin ziyaretimi ve Peker ile görüşmemi engellemek için büyük çaba harcayacağını biliyorum. Ancak Birleşik Arap Emirliği yöneticilerinin bu baskılara boyun eğmeyeceğini umut ederim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: özdağ'dan 'peker' hamlesi!

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.