Otobüs kazalarının önlenmesine yönelik tedbirler görüşüldü

HABER 21.02.2020 16:00:00
Otobüs kazalarının önlenmesine yönelik tedbirler görüşüldü

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ‘Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi’ kapsamında otobüs kazalarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirler Aksaray Valisi Ali Mantı başkanlığında düzenlenen toplantıda görüşüldü. 

Otobüs firma temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ilgili diğer paydaşların katıldığı toplantıda; otobüslerle yapılan şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde telafisi mümkün olmayan ağır kayıplara yol açan otobüs kazalarının önlenmesine yönelik alınan ve alınacak tedbirler görüşülerek değerlendirildi. 

Trafik kazaları ve sonuçları, otobüs denetimleri, yol ve trafik güvenliğinin sağlanması için dikkat edilmesi hususların Aksaray Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda açıklanarak değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda katılımcılar görüş ve önerilerini sundu. 

Aksaray Valisi Ali Mantı; İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ‘Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi’ kapsamında otobüs trafik kazalarının önlenmesine yönelik ülke genelinde aynı gün toplantı düzenlendiğini, toplumsal farkındalık oluşturularak yol ve trafik güvenliğine katkı sağlayacak görüşlerin alınarak sorunların işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözülmesinin amaçlandığını belirtti. 

-Kamu kurumları istişare ve değerlendirme toplantısı

Kamu kurumları istişare ve değerlendirme toplantısı Aksaray Valisi Ali Mantı başkanlığında Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda; kamu kurumlarının işbirliği ve koordinasyonunun gerektiren konular değerlendirildi.

Aksaray Valisi Ali Mantı; Aksaray’daki kurum amirlerinin samimi şekilde birbirleri ile diyalog içerisinde ortaya çıkan sorunların çözümü için gayret gösterdiğini, vatandaş nezdinden memnuniyeti arttıran işbirliği ve ortak çalışma ortamının aksamaya meydan vermeden devam edeceğini söyledi. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.