OTOBÜS DURAKLARINDA YÜZDE 70 TASARRUF SAĞLANIYO

MALİYETİNDEN ÇOK DAHA UCUZA ÜRETİLİYOR

HABER 9.04.2021 19:24:00
OTOBÜS DURAKLARINDA YÜZDE 70 TASARRUF SAĞLANIYO

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen otobüs bekleme duraklarında yüzde 70 oranında tasarruf sağlanıyor. Maliyetinden çok daha ucuza üretilen otobüs durakları şehrin dört bir yanında vatandaşların kullanımına sunuluyor.

 

Aksaray Belediyesi atölyelerinde belediyenin kendi imkanları ile üretilen otobüs durakları, şehirdeki toplu ulaşımın daha kaliteli ve konforlu olmasına katkı sağlıyor. Ulaşım Hizmetleri ekipleri, tarafından imalat atölyelerinde profil kaynağı ile imal edilen bekleme durakları, daha sonra boyanarak modern bir görünüm kazandırılıyor. Ayrıca vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için üstü kapalı üretilen otobüs duraklarına yan ve arka cephelere dayanaklı cam çerçeveler ekleniyor.

 

İmalat atölyesinde tüm işlemleri tamamlanan otobüs bekleme durakları, otobüs hattı güzergâhlarında ihtiyaç duyulan noktalara monte ediliyor.

 

Belediyenin kendi imkânları ile üretilen bekleme durakları, üretim maliyetleri toplandığında yüzde 70 oranında tasarruf sağlanarak halkın parası korunuyor. Ekonomik olarak daha uygun fiyata imal edilen durakların, satın alınan duraklara oranla çok daha uzun ömürlü olduğu da bildirildi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.