Osmangazi Köprüsü dün rekor kırdı

Osmangazi Köprüsü dün rekor kırdı

GÜNDEM 25.06.2023 15:51:11
Osmangazi Köprüsü dün rekor kırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün itibariyle başlayan 9 günlük tatil dolayısıyla Osmangazi Köprüsü'nün geçişlerinde rekor kırıldığını, "Bekleyin, geliyor gelmekte olan" paylaşımıyla duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmangazi Köprüsü'nü rekorların köprüsü olarak nitelendirerek, 24 Haziran'da 111 bin 770 aracın Osmangazi Köprüsü'nden geçtiğini duyurdu.

"Hızlı, konforlu ve kesintisiz ulaşımın adıyız!" diyerek paylaşımda bulunan Bakan Uraloğlu, "Bu daha başlangıç..." dedi.

Takipçilerine "Ardından eriştirip kavuşturan hangi ulaşım rekorları gelecek merak ediyor musunuz?" diye sorusu yönelten Bakan Uraloğlu, "Bekleyin, geliyor gelmekte olan..." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1672911799916609539

Anahtar Kelimeler: osmangazi köprüsü dün rekor kırdı

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.