OSB’LERİMİZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

OSB’LERİMİZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

HABER 31.12.2023 12:00:00
OSB’LERİMİZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN


Aksaray’ın son yıllarda sanayi ve ihracat alanında çok önemli değişim ve gelişim yaşadığını aktaran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Sultanhanı, Eskil ve Ortaköy ilçelerinin ardından şimdide Gülağaç-Gülpınar ve Sarıyahşi ilçelerinin de Organize Sanayi Bölgesine kavuştuğunu bildirdi.
Eskil, Ortaköy ve Sultanhanı Organize Sanayi Bölgelerini Aksaray’a kazandırdıklarını kaydeden İl Başkanı Hamza Aktürk, “2023 yılının sonunda Gülağaç-Gülpınar ve Sarıyahşi ilçelerimize OSB müjdesini vermek nasip oldu. İlçelerimizde artık Organize Sanayi Bölgesi kurulması için hiçbir engel kalmadı. OSB’lerde yapılacak kamulaştırma, imar ve altyapı çalışmaları ile yatırımların hızla tamamlanmasını hedefliyoruz.”
Organize Sanayi Bölge’lerinin Aksaray’a katma değer sağlayacağına dikkat çeken Aktürk, yatırımların sadece söz konusu ilçeler ile sınırlı kalmayacağını, çevre bölgelerin gelişimine ve istihdamına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. 
OSB’lerin artarak devam etmesi gerektiğini, Aksaray için gerekli her türlü yatırımı destekleme konusunda kararlı olduklarının altını çizen Başkan Aktürk, “ Aksaray ve ilçeleri için gerekli olan her türlü yatırım bizim için çok önemli. OSB’lerin yanı sıra, Aksaray’ın diğer sorunlarına katkı sağlayacak tüm yatırımlar için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu konuda gayret göstermeye devam edeceğiz. Her zaman ilimizin gelişimi ve değişimi başta olmak üzere tüm hizmet alanlarına destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Valimiz Ali Kumbuzoğlu, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve tüm bakanlarımıza teşekkür ediyorum.”
Aksaray’ın her alanda büyüdüğüne dikkat çeken Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Aksaray Tarım kenti olmasının yanında sanayi ve imalat alanında da bölgenin cazibe merkezi olmaya doğru gidiyor. İlimiz sanayiine iki yeni OSB merkezi daha kazandırıyoruz. Gülağaç-Gülpınar ve Sarıyahşi organize kuruluş işlemleri tamamlandı şükürler olsun. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçen Sayın Valimizi, AK Teşkilatımızı ve Belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”
Şehrin milletvekilleri olarak Aksaray’ın diğer ilçelerinde de OSB’lerin kurulması için destek vermeye hazır olduklarını aktaran Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise, “Sultanhanı, Eskil ve Ortaköy ilçelerimizin ardından Gülağaç-Gülpınar ve Sarıyahşi ilçelerimizde Organize Sanayi Bölgesine kavuştu. Aksaray’ımız tarımda, turizmde başlattığı gelişimi sanayide de devam ettirecek. Şehrimiz bizim ortak değerimiz, ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Desteği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, emeği geçen Bakanlarımız Mustafa Varank, Fatih Kacır, Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanımız Hamza Aktürk’e teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun. Durmak yok, hizmete devam inşallah”


Anahtar Kelimeler: ’LERİMİZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.