ORTAKÖY YUNUS EMRE OSB’DE ARSA TAHSİSLERİ BAŞLADI

ORTAKÖY YUNUS EMRE OSB’DE ARSA TAHSİSLERİ BAŞLADI

HABER 18.11.2023 19:52:00
ORTAKÖY YUNUS EMRE OSB’DE ARSA TAHSİSLERİ BAŞLADI


Aksaray’ın hızlı gelişme ilçesi olan Ortaköy’de geçtiğimiz yıllar kurulum işlemleri tamamlanan Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesinde arsa tahsis işlemleri başladı. 
Yatırımcıların yoğun talep gösterdiği Ortaköy’de tahsis işlemlerinin başlaması ile birlikte yeni yatırımcıların bölgeye ilgi göstereceği belirtilirken konuya ilişkin açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; “Aksaray’ımızın en büyük ilçesi Ortaköy’ümüzde kurulu tamamlanan ve arsa tahsisleri başlayan Yunus Emre Organize Sanayi Bölgemize yatırımcılarımızdan talepler gelmeye devam etmektedir. 812 Dönüm araziye 54 adet sanayi parseli üzerine kurulacak olan Organize Sanayi Bölgemizin parselleri 5 Bin, 10 Bin, 15 Bin ve 20 Bin metrekare olarak yatırımcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Niğde- Ankara Otobanına olan yakınlığı ile lojistik anlamda değerli OSB’ler arasında yer alacak olan Yunus Emre Organize Sanayi Bölgemiz gelecek yılların parlayan yıldızı olacaktır. Başta bölge halkımız olmak üzere Aksaray’ımıza katma değer katacak ve ciddi oranda istihdam sağlayarak Aksaray ekonomisini büyütecektir. Bu anlamda buradan yatırımcılara seslenmek istiyoruz ki Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan kazanır. Bu düşüncelerimiz tüm yatırımcılarımı Ortaköy’e bekliyor, bugüne kadar emeği geçenlere ve Organize Sanayi Bölgemizi sonuna kadar destekleyen Ortaköy halkımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. 
 

Anahtar Kelimeler: ORTAKÖY YUNUS TAHSİSLERİ BAŞLADI

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.