Önemli buluşma sonrası açıklama: Türkiye'yi 6'lı bir kaosa teslim etmek istemedik

Önemli buluşma sonrası açıklama: Türkiye'yi 6'lı bir kaosa teslim etmek istemedik

SİYASET 28.03.2023 18:42:18
Önemli buluşma sonrası açıklama: Türkiye

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı lehine Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) - Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüştükten sonra Cumhur İttifakı'nın davetine 'evet' demişti. Erdoğan, ittifaka katılan Yeniden Refah Partisi'ne bugün ziyarette bulunarak Fatih Erbakan ile görüştü.

Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, "6'lı bir kaosa ülkemizi milletimizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adımı attık" dedi.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Dr. Erbakan, "Milli Görüş Meclis'e" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partisi olarak bizler de Allah’ın izniyle “Milli Görüş Meclis’e” sloganıyla çıktığımız bu yürüyüşümüzün sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde nezaket ve zarafetle, yapıcı ve milli üslubumuzla tüm bu çalışmaların takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ErbakanFatih/status/1640734477537116161

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

  • BIST 100

    9514,01%-1,60
  • DOLAR

    38,80% 0,03
  • EURO

    43,80% 0,29
  • GRAM ALTIN

    4104,25% 1,86
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,37

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.