Okullarda şehitler için saygı duruşu

Okullarda şehitler için saygı duruşu

GÜNDEM 14.01.2024 09:39:51
Okullarda şehitler için saygı duruşu

15 Ocak Pazartesi günü tüm temel ve ortaöğretim kurumlarında bayrak töreni öncesinde şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin imzasıyla ülke genelindeki İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapıldı.

Pençe Kilit Harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütlerince çıkan çatışmada şehit düşenleri anmak ve aziz şehitlere minnettarlığı ifade etmek amacıyla tüm eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek bayrak törenlerinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını kaydedildi.

Anahtar Kelimeler: okullarda şehitler için saygı duruşu

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.