Okulda ilk gün ilk ders: ‘Sevgi’

Aksaray'da, Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda başladı.

HABER 23.09.2020 12:59:00
Okulda ilk gün ilk ders: ‘Sevgi’

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek 1. Sınıfların ilk gün heyecanlarına ortak oldu. Vali Aydoğdu beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve okul öğretmenleri ile ziyaret ettiği sınıfta öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğretmen önlüğünü giyen Vali Aydoğdu okulun ilk gününde ilk dersi verdi.

Dersinde öğrencilerle beraber sevgi konusunu işleyen Vali Aydoğdu; sevgi olmadan hayatta yaşamanın mümkün olmadığını söyledi. Öğrencilerle sevgi kavramını örnekler vererek açıklayan Vali Aydoğdu: "Biz severiz niye severiz? Sabrederiz sevdiğimiz için affederiz sevdiğimiz için. Onun için bizim hayatımızın mihenk taşı sevgi olmalı. Eğer biz birbirimizi seversek, hatalarımız telafi edersek, bir arada yaşar mutlu oluruz. Hepinize yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum"

Vali Aydoğdu yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla okul öğretmen ve öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Okulda : ‘Sevgi’

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9713,83%-0,08
  • DOLAR

    32,50% -0,09
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2431,39% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.