Ögrencilerden Afrin Mehmetciklerine Moral Mektubu

23.02.2018 12:32:59
Ögrencilerden Afrin Mehmetciklerine Moral Mektubu

Sultanhanı ilçesi Yunus Emre ortaokulu Öğrencileri Mehmetçiğimize Moral olması için Mehmetçiklerimize ve Şehit ailelerine Mektup gönderdiler ve Mehmetçik vakfına Harçlıklarından toparladıkları 1453 Lirayı Mehmetçik vakfına Hesap numaralarına yatırdılar.

Ögrencilerden Afrin Mehmetciklerine Moral Mektubu Sultanhanı İlçesi Yunus Emre Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış. Suriye?nin Afrin Bölgesinde Operasyonda bulunan Mehmetçiklerimize ve Bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerine Mektup yazarak Minik yüreklerinden Dökülen Kocaman Duygularını Satırlara döktüler. Yunus Emre Ortaokulu Öğrencilerinden 8-A Sınıfı Öğrencisi Hibet Bekmezci, Zeynep Şansal, Osman Ayhan ve 7-B Sınıfından Betül Sarı Arkadaşları ile birlikle Tüm öğretmenleri ve Okul Müdürü Erdal Saylan?ın da destekleri ile Okul olarak Harçlıklarında biriktirerek Topladıkları 1453 Lira Parayı Sultanhanı Ziraat Bankası Şubesinden Mehmetçik Vakfının Hesabına Yatırdılar. SULTANHANI İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERDEN AFRİNDEKİ MEHMETÇİKLERE MORAL MEKTUBU Okul öğrencileri Bu kampanya ile Asker ağabeylerimize Kardeşleri olarak destekçileri olduğumuzu ve Her gün onlar için dua ettiğimizi bilmeleri için düzenlediklerini belirttiler. Ardından Sultanhanı PTT Şubesine giden öğrenciler Afrinde Operasyonda olan Mehmetçiklerimizin birliklerine ve Bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerine Duygularını yazdıkları Mektupları Gönderdiler. Öğrenciler Ve öğretmenleri Düzenledikleri Kampanya hakkında bilgi vermek için İlçe Kaymakamı Murat Karasu?yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Halil Azgın, İlçe Bölük Komutanı Kemal Çimen de hazır bulundu. İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Bölük komutanı Öğrencilerin düzenledikleri Kampanya Dolaysıyla Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ettiler. Kaynak:www.sultanhani.gen.tr Haber Hüseyin Tosun

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.