Oda Başkanların`Dan Aksaray Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

Oda Başkanların`Dan Aksaray Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

Aksaray Milletvekillerini TBMM?deki odalarında ziyaret eden Pazarcılar Odası BaşkanıKuddusi yeşildal ve üyeleri Elektirik Ve Sıhhı Tesisat Odası Başkanı Hakan Kula Ve Üyeleri, yeni dönem için başarılar diledi. TBMM Deki Odalarında Tek Tek Aksaray Millet Vekilleri İle Görüşen Oda Başkanları Hasbihal Giderdi.

Aksaray Millet Vekillerine ziyaretler sürüyor. Aksaray Pazarcılar Oda başkanı Ve Üyeleri Aksaray Elektirik Tesisatcılar  Oda Başkanı Ve Üyeleri TBMM ziyarette bulundu. Oda Başkanları Ve Üyeleri yeni dönemde başarılar diledi. Oda Başkanları Hediyelerini Takdim Ettiler.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Millet Vekilleri ise, il kongresinin ardından gerek kendilerinin düzenlediği gerekse de kabul ettikleri ziyaretlerle şehre hizmet veren çeşitli kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiklerini anlattı. Vekiller, ?Dernek, oda temsilcilerimiz de bizleri ziyaretleriyle yalnız bırakmıyorlar. Bu ziyaretler sayesinde fikir alışverişlerinde bulunup, ortak projeler üreterek şehrimize ve halkımıza nasıl daha iyi hizmet edebileceğimizin yollarını konuşuyoruz. Aksaray her yönüyle zengin ve aktif bir şehir. Şehrin dinamikleri ile bir araya gelmek görüş açımızı genişletiyor. Bu anlamda fikirleri ve projeleri ile bizlere destek olan, yol gösteren, önümüzde yeni ufuklar açan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

    

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.