NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

GÜNDEM 11.12.2022 10:02:12
NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

Nüfus ve Vatandaşları İşleri (NVİ) Genel Müdürlüğü, 'Aralık ayında pasaport randevusu bulunmadığı' iddialarını yalanlayarak, "Vatandaşlar mağdur edilmiyor" dedi.

ANKARA (İGFA) - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın organlarında yer alan "Aralık ayında pasaport randevusu bulunmadığına" dair haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Uzun yıllar boyunca 2 milyon civarında olan yıllık pasaport talebinin, bu yıl 10 Aralık itibarıyla 3 milyon 650 bini aştığı vurgulanan açıklamada, talebin yıl sonunda ise iki katını bulmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Anahtar Kelimeler: nvi: vatandaşlar mağdur edilmiyor

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.