NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

GÜNDEM 11.12.2022 10:02:12
NVİ: Vatandaşlar mağdur edilmiyor

Nüfus ve Vatandaşları İşleri (NVİ) Genel Müdürlüğü, 'Aralık ayında pasaport randevusu bulunmadığı' iddialarını yalanlayarak, "Vatandaşlar mağdur edilmiyor" dedi.

ANKARA (İGFA) - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın organlarında yer alan "Aralık ayında pasaport randevusu bulunmadığına" dair haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Uzun yıllar boyunca 2 milyon civarında olan yıllık pasaport talebinin, bu yıl 10 Aralık itibarıyla 3 milyon 650 bini aştığı vurgulanan açıklamada, talebin yıl sonunda ise iki katını bulmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Anahtar Kelimeler: nvi: vatandaşlar mağdur edilmiyor

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,28% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6470,55% 3,59
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.