Nevşehirli genç tiyatrocular sınıfı geçti

Nevşehirli genç tiyatrocular sınıfı geçti

GÜNDEM 27.08.2023 07:37:45
Nevşehirli genç tiyatrocular sınıfı geçti

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için düzenlenen Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu’na katılan çocuk ve gençlerin sahne performansı izleyicilerden tam not aldı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan çocuk ve gençler için düzenlenen Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu geçtiğimiz günlerde sona erdi. 8-20 yaş arası dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabildiği kursta katılımcılara Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme tarafından ses nefes egzersizleri, rol çalışmaları, oyunculuk ve yaratıcı drama etkinlikleri konularında eğitim verildi.

2 ay süren kursu başarıyla tamamlayan gençler, Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Gençlik Kulübü çatısı altında ilk kez sahneye çıktı. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda birbirinden eğlenceli skeçleri sahneleyen gençlerin performansı izleyicilerden tam not aldı.

Program sonunda sahnede başarı belgelerini verdiği çocuk ve gençleri tebrik eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, skeçleri katılımcılar ile birlikte büyük bir keyifle izlediğini söyledi. Nevşehirli çocuk ve gençlerin başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını kaydeden Savran, kursta emeği geçen eğitmenleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilerine teşekkür etti.

Belediyeciliği sadece yol veya altyapı yapmak olarak görmediklerini vurgulayan Savran, “Her şehrin bir karakteri, kimliği vardır ve bu karakterin, kimliğin oluşmasında da o şehri yönetenlerin katkısı büyüktür. Biz şehrimizi bir kültür, sanat şehri yapmakta kararlıyız ve bunu da kendi dinamiklerimizle, kendi değerlerimizle yapıyoruz.” dedi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.