Nevşehir'de sıra yaya kaldırımlarında

Nevşehir'de sıra yaya kaldırımlarında

GÜNDEM 24.09.2022 12:05:04
Nevşehir

Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde altyapısı yenilenerek sıcak asfalt çalışmaları yapılan cadde ve sokaklarda yaya kaldırımları yenileniyor.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları’nda üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt serimi yapılan Orhan Gazi Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Genç Osman Caddesi ve 4. Murat Sokak’ta yaya kaldırımlarını yeniliyor. Bordür çekimi başlanılan cadde ve sokaklarda yaya kaldırımlarının yenilenmesi ile birlikte ağaçlandırma çalışması da yapılacak.

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR

AKSARAY’DA GENÇLİK PARKI İLE KÜLTÜRPARK’I BİRLEŞTİREN YAYA ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aksaray'da Narkotik Operasyonları: 25 Gözaltı, 4 Tutuklama

Uşak Tekstil Geri Dönüşümünde Dünya Birincisi Oldu!

AKSARAY'A YATIRIMA DEVAM EDİYORUZ

BAŞKAN DİNÇER’DEN MİNİKLERE BAYRAM HEDİYESİ

  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.