Nevşehir'de çocuklar için anlamlı gösteri

Nevşehir'de çocuklar için anlamlı gösteri

GÜNDEM 29.03.2023 09:08:05
Nevşehir

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Pinokyo’ adlı oyunlarını bu kez depremzede, yetim ve öksüz çocuklar için sahneledi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesince, yaşadıkları illerde depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar ile Nevşehir’deki yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Program iftar sonrası, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu tarafından ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu sahnelendi. Gökhan Eryılmaz’ın yönettiği ve Efza Nur Türkdönmez, Osman Gündüz, Gökçe Yiğit, Rafet Atan, Ali Sesveren, Mehmet Eren Çırak ve Rabia Özcan’ın rol aldığı oyunu çocuklar ilgiyle izledi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.