Nevşehir'de çocuklar için anlamlı gösteri

Nevşehir'de çocuklar için anlamlı gösteri

GÜNDEM 29.03.2023 09:08:05
Nevşehir

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Pinokyo’ adlı oyunlarını bu kez depremzede, yetim ve öksüz çocuklar için sahneledi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesince, yaşadıkları illerde depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar ile Nevşehir’deki yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Program iftar sonrası, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu tarafından ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu sahnelendi. Gökhan Eryılmaz’ın yönettiği ve Efza Nur Türkdönmez, Osman Gündüz, Gökçe Yiğit, Rafet Atan, Ali Sesveren, Mehmet Eren Çırak ve Rabia Özcan’ın rol aldığı oyunu çocuklar ilgiyle izledi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14077,13%0,34
  • DOLAR

    43,02% 0,16
  • EURO

    50,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6049,88% 1,42
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.