Nevşehir'de Çatlı sevdalıları harekete geçti

Nevşehir'de Çatlı sevdalıları harekete geçti

GÜNDEM 25.01.2021 20:54:00
Nevşehir

Veysel KILIÇ (Nevşehir Kent Haber)

Nevşehir'de Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Alperen Ocakları ve Abdullah Çatlı’yı Sevenler Gurubu mensubu gençler, buradan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya çağrıda bulunarak, Abdullah Çatlı isminin Nevşehir’de yaşatılmasını istedi. Dev pankartların açıldığı programda konuşan Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Kalkan, Çatlı’nın bu ülkeye mâl olmuş bir vatan evladı olduğunu ifade ederek, onun ne arsa davasına koştuğunu, ne de ihale davasında mücadele verdiğini söyleyip övgüler yağdırdı.

 Abdullah Çatlı’nın Nevşehir’de isminin yaşatılması için birlik olduklarını ifade eden Başkan Kalkan, “Rasim Arı’nın isteğimizi yerine getirilmesini istiyoruz. Bizler bu ülkeye mâl olmuş yiğitlerin değerini unutturmayacak insanlarız” dedi. Çatlı’nın isminin bir sokakta yaşatılmasını istediklerini belirten Başkan Kalkan, "Bu bizim için manevi bir borçtur. Bunu her vatan evladının yerine getirmesi gerekmektedir.  Abdullah Çatlı’nın mücadele verdiği kesiminde sahip çıkmadığını görüyoruz. Bizim Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, o gün yanındaydı, öldüğü günde mezarı başındaydı. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Geçmişten beri yaptığımız imza kampanyalarımız eninde sonunda sonuç verecek. Bugün asala terör örgütü yoksa Abdullah Çatlı’ya borçluyuz" diye konuştu.

Aksaray’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Aksaray'da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

aksaray'da ATSO Yetkililere Çağrı Yaptı: “Haksız Rekabete Müdahale Edilmeli

TİMBİR Bölge Başkanı Yaşar Sarıkaya’dan 3. Yıl Mesajı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) 3. Yaşını Kutluyor

Aksaray'da Direksiyon hakimiyetini kaybederek Park Halindeki Araçlara Çarptı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Otomobil Şarampole Devrilip Ters Döndü: Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.