Nevşehir Valiliği'nde üniversiteliler için toplantı

Nevşehir Valiliği'nde üniversiteliler için toplantı

GÜNDEM 8.09.2023 07:43:03
Nevşehir Valiliği

Nevşehir'de üniversitelerde okuyan ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerin barınma durumları, 2023-2024 öğretim yılı boyunca alınacak güvenlik, trafik, ulaşım konuları ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Vali Ali Fidan başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdür Vekili Tarık Ziya Turan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ilgili kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri katıldı.

Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından ilimizde üniversite öğrencilerimizin konaklayacağı yurt kapasiteleri, devam eden inşaat durumları, ortaya çıkabilecek ihtiyaçlara yönelik konularla ilgili sunum yapıldı.

Ayrıca ilgili kurum ve kuruluş yöneticileri de kendi sorumluluk alanı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Toplantıya dair değerlendirmelerde bulunan Vali Ali Fidan, üniversite öğrencilerinin barınma ile ilgili bir sorun yaşamamaları için ilgili kurumların gerekli hazırlıkları yaparak koordineli bir şekilde sürecin tamamlanacağını söyledi.

Vali Fidan ayrıca eğitim öğretim yılı boyunca ulaşım, trafik ve güvenlik konularında gerekli tedbirlerin titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

Vali Fidan 2023-2024 eğitim öğretim yılının Nevşehir’e öğrencilere, öğretim görevlilerine hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.