Nevşehir Belediyespor'dan SMA'lı Yusuf'a destek

Nevşehir Belediyespor'dan SMA'lı Yusuf'a destek

SPOR 18.11.2022 08:36:32
Nevşehir Belediyespor

Nevşehir Belediyespor yönetimi, Belediye Derincespor maçının tribün gelirlerinin SMA hastası Yusuf Eren’e bağışlanacağını açıkladı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 12’nci haftasında 19 Kasım Cumartesi günü Derince Belediyespor ile karşılaşacak. Zemin yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu sezon ilk kez kendi stadında taraftarlarının karşısına çıkacak olan Nevşehir Belediyespor, zorlu müsabaka için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gazi Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabaka öncesinde, Nevşehir Belediyespor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, müsabakanın tüm bilet gelirlerinin Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren’e bağışlanacağını açıkladı. Tüm taraftarlarını cumartesi günü Gazi Stadı’na davet eden kırmızı beyazlı yönetim, müsabaka öncesinde kapalı tribün için biletlerin 30 TL , açık tribün için ise 20 TL’den satılacağını duyurdu.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.