Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

SPOR 15.06.2023 07:51:10
Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

Sivas’ta gerçekleştirilen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik Türkiye Şampiyonu, Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü oldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Sivas’ta gerçekleştirildi. Şampiyonada Nevşehir’i temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik, 40 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

57 kg’da mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü olmayı başardı.

Her iki sporcumuz elde ettikleri bu derecelerle, Brezilya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Türk Milli Takımı Kampına davet edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında spor hayatını sürdüren sporcuları ve antrenörleri Ali Yenigül’ü tebrik etti.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.