Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

SPOR 15.06.2023 07:51:10
Nevşehir Belediyespor başarıya doymuyor

Sivas’ta gerçekleştirilen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik Türkiye Şampiyonu, Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü oldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Sivas’ta gerçekleştirildi. Şampiyonada Nevşehir’i temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik, 40 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

57 kg’da mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü olmayı başardı.

Her iki sporcumuz elde ettikleri bu derecelerle, Brezilya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Türk Milli Takımı Kampına davet edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında spor hayatını sürdüren sporcuları ve antrenörleri Ali Yenigül’ü tebrik etti.

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

  • BIST 100

    10215,62%-0,12
  • DOLAR

    39,86% 0,10
  • EURO

    46,98% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4280,84% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.