Nevşehir Belediyesi'ne Ahlat'ta tanıtım

Nevşehir Belediyesi'ne Ahlat'ta tanıtım

GÜNDEM 25.08.2023 07:33:26
Nevşehir Belediyesi

Nevşehir’in kardeş şehri olan Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Ahlat Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen 952’nci yıl Anadolu’nun Fethi, Malazgirt 1071 Fetih Kutlamaları Programı’na katılan Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ve Kapadokya bölgesini ziyaretçilere tanıtıyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Anadolu'nun kapılarını sonuna kadar açan 1071 Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü etkinlikleri, '1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı'nda düzenlenen açılış programı ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Bitlis Valiliği, Ahlat Belediyesi ve Okçular Vakfı tarafından gerçekleştirilen yıldönümü etkinliklerinde Nevşehir Belediyesi de kültür çadırı açtı. Dört gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlanacak etkinlikte, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan çadırda Nevşehir ve Kapadokya, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıtılacak.

Sivil Toplum Teşkilatlarının yanı sıra il ve ilçe belediyelerinin yoğun katılım gösterdiği programda, büyük ilgi gören Nevşehir Belediyesi çadırı içerisinde kısa film ve afişlerle Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerinin yanı sıra bölgenin el sanatları ürünleri tanıtılarak yöresel tatları ikram ediliyor.

952’nci yıl Anadolu’nun Fethi, Malazgirt 1071 Fetih Kutlamaları Programı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile sonlanacak.


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.