Nevşehir Belediyesi'nden seçmene ulaşım desteği

Nevşehir Belediyesi'nden seçmene ulaşım desteği

GÜNDEM 24.05.2023 07:46:26
Nevşehir Belediyesi

Nevşehir Belediyesi, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup Nevşehir’de bulunan vatandaşların gümrükte oy kullanabilmeleri için Kayseri’ye ücretsiz servis araçları kaldıracak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemi devam ediyor.

Kayseri Havalimanı'nda, seçimler için yurt dışı seçmen oy kullanma alanı oluşturuldu.

Havalimanına gelen yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, burada kurulan sandıklarda oy verme işlemini gerçekleştiriyor.

Nevşehir Belediyesi de, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup çeşitli nedenlerle Nevşehir’de bulunan gurbetçilerin oylarını kullanabilmeleri için Kayseri’ye ücretsiz servis kaldıracağını açıkladı.

Servis araçları, 24 Mayıs Çarşamba ve 26 Mayıs 2023 Cuma günü Paşa Konağı önünden sabah saat 09.00’da hareket edecek.

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9203,62%-1,88
  • DOLAR

    38,01% 0,09
  • EURO

    41,64% -0,07
  • GRAM ALTIN

    3696,97% -0,36
  • Ç. ALTIN

    6054,59% -1,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.