Nevşehir Belediyesi'nden seçmene ulaşım desteği

Nevşehir Belediyesi'nden seçmene ulaşım desteği

GÜNDEM 24.05.2023 07:46:26
Nevşehir Belediyesi

Nevşehir Belediyesi, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup Nevşehir’de bulunan vatandaşların gümrükte oy kullanabilmeleri için Kayseri’ye ücretsiz servis araçları kaldıracak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemi devam ediyor.

Kayseri Havalimanı'nda, seçimler için yurt dışı seçmen oy kullanma alanı oluşturuldu.

Havalimanına gelen yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, burada kurulan sandıklarda oy verme işlemini gerçekleştiriyor.

Nevşehir Belediyesi de, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup çeşitli nedenlerle Nevşehir’de bulunan gurbetçilerin oylarını kullanabilmeleri için Kayseri’ye ücretsiz servis kaldıracağını açıkladı.

Servis araçları, 24 Mayıs Çarşamba ve 26 Mayıs 2023 Cuma günü Paşa Konağı önünden sabah saat 09.00’da hareket edecek.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.