Nevşehir Belediyesi'nden asfalt mesaisi

Nevşehir Belediyesi'nden asfalt mesaisi

GÜNDEM 16.11.2022 07:33:48
Nevşehir Belediyesi

Nevşehir Belediyesi tarafından, TOKİ 5. Etap 1410 Konutların bulunduğu alan ile Terminal Kavşağı arasındaki yol sıcak asfalt yapılıyor. Yaklaşık 2 km uzunluğundaki yol kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Bekdik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan TOKİ 1410 Konut bölgesi ile Terminal Kavşağı arasında yapımına başlanılan yolda çalışmalar sürüyor. Gerek şehir merkezinden buraya gidecek gerekse de buradan şehir merkezine gidecek olan araç sürücülerinin Aksaray Yolu trafiğine girmeden kolayca ulaşımlarını sağlayabilmesi için yapılan yol 10 metre genişliğinde ve 2 km uzunluğunda olacak.

Kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan yol için sıcak asfalt serimini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri burada yaklaşık 7 bin ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirecek. Yaklaşık 5,5 Milyon TL yatırım bedeli olan yolda sürdürülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “4. Etap TOKİ Konutları ile Terminal arasında yaklaşık 2 km uzunluğunda bir yolumuz vardı. Bu yol stabilize ve dar haldeydi. 1410 Konutun teslim tarihi belli olduktan sonra planlamalarımızı yaptık ve çalışmalara başladık. İnşaallah 10 gün içerisinde 10 metre genişliğinde ve 2 km uzunluğundaki yolumuzu trafiğe açacacağız. Bu yol sayesinde bu bölgeye gelecek olan vatandaşlarımız Aksaray yolunu kullanmadan Terminal Kavşağı’ndan buraya gelecekler. İleride toplu taşıma araçları da bu yolu kullanacaklar.” dedi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10698,67%0,01
  • DOLAR

    42,34% 0,08
  • EURO

    49,14% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5537,43% 0,76
  • Ç. ALTIN

    9198,84% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.