Nevşehir Belediyesi'nden altyapı çalışması

Nevşehir Belediyesi'nden altyapı çalışması

GÜNDEM 23.09.2022 07:42:40
Nevşehir Belediyesi

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından içme suyu hattı yenilenen Esentepe Mahallesi’ne ilk kez yağmur suyu hatları döşeniyor.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’nde bulunan Atilla Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak’ta altyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar çerçevesinde, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan bu bölgelerdeki eski içme suyu borularını değiştirirken bir yandan da mahallede ilk kez yağmur suyu hatlarını oluşturuyor.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahalle sakinleri hem altyapıdan kaynaklı su kesintilerini hem de özellikle sağanak yağışlarda yollardaki su birikintisi ve sel baskın riskini yaşamayacak.

Esentepe Mahallesi’ni kısa sürede modern ve sağlam bir altyapıya kavuşturacak olan belediye ekipleri ardından sıcak asfalt çalışmasına başlayacak.

AKSARAY’DA PARKTA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI

Aksaray’da Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü

VALİ MURAT DURU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray CHP’ il başkanlıgın'dan 18 Mart Açıklaması Durmayacağız, Susmayacağız

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK

Aksaray Barosu’ndan 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez

Aksaray Valisi Murat Duru’nun “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.