“Nazım Hikmet” ölümünün 60. yılında anıldı

“Nazım Hikmet” ölümünün 60. yılında anıldı

GÜNDEM 4.06.2023 17:01:41
“Nazım Hikmet” ölümünün 60. yılında anıldı

Çankaya Belediyesi usta şair ve yazar Nazım Hikmet Ran’ı ölümünün 60. yılında Milli Mücadele ve Edebiyat söyleşileri kapsamında ünlü şairin Kuvayi Milliye Destanı eseri ile andı.

ANKARA (İGFA) - Usta şairin adıyla hizmete açılan Nazım Hikmet Çankaya Evi’nde gerçekleşen söyleşide Prof. Dr. Dilek Yalçın Çelik, Hasine Tekin ve Öğretim üyesi Gökçe Ulus usta şairin eserleri ile Milli Mücadeleye katkılarını örneklerle anlattı.

Vatan Şairi olarak bilinen Nazım Hikmet’in imparatorluktan bağımsızlığa giden yolda yazdığı eserlerin Milli Mücadeleye katkısının yadsınamaz olduğunu dile getiren katılımcılar ölümünün üzerinden 60 yıl geçmesine rağmen toplumlar tarafından takdir gördüğünün altını çizdi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.