NAKKAŞ MAHALLESİNDE KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

HABER 26.02.2020 11:07:00
NAKKAŞ MAHALLESİNDE KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

Aksaray Belediyesi, Nakkaş Mahallesinde hanımların çok amaçlı olarak kullanabileceği Kadın Aktivite Merkezinin temelini atıyor. Aksaray Belediyesinin projeleri arasında yer alan Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi için 28 Şubat Cuma günü saat 14.00’da temel atma töreni düzenleniyor.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, halkın istek ve talepleri doğrultusunda şehre vizyon katacak yeni projelere imza atıyor. Hanımların talebi değerlendirerek yeni bir aktivite merkezinin yapılması yönünde çalışma yürüten Başkan Dinçer, Nakkaş Mahallesine yapılacak Kadın Aktivite Merkezi için Cuma Günü (28.02.2020) saat 14.00’da temel atma töreni düzenleneceğini açıkladı.

 

Başkan Dinçer, yeni yapılacak Kadın Aktivite Merkezi temel atma törenine Aksaraylıları davet etti. Yeni Aktivite Merkezinin Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Hanımların birçok etkinliği yapabilme fırsatı elde edecekleri Kadın Aktivite Merkezinin Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımlara da hizmet vereceğini açıklayan Başkan Dinçer, “Şehrimizdeki Kadın Aktive Merkezlerimiz çok beğenildi. Hanım kardeşlerimizden bu yönde yoğun talep aldık. Aktivite Merkezini Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek Mahallelerine hitap edebilecek bir noktada hayata geçiyoruz” dedi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.