NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİN KABA İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİN KABA İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

HABER 15.10.2020 19:39:00
NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNİN KABA İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı projelerden biri olan Nakkaş Mahallesinde hayata geçecek olan Kadın Aktivite Merkezinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesi, kadınlara artı değer kazandıran ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak için projesini hazırladığı Kadın Aktivite Merkezi için geçtiğimiz Mart ayında Nakkaş Mahallesinde temel atma töreni gerçekleştirilmişti.

 

 

Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımların çok amaçlı olarak kullanabileceği Kadın Aktive Merkezinde, temel atma çalışmalarının ardından perde betonları atıldı. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği merkezin betonarmeleri tamamlandı. Kaba inşaatının kış mevsimi öncesinde bitirilmesi planlanıyor.

 

 

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi, hanımlar için çeşitli aktivite ve etkinlerin yapıldığı huzurun ve kaliteli yaşamın yeni adresi olacak.


 

İçerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu yer alacağı Kadın Aktivite Merkezinde birçok etkinlik aynı anda yapılabilecek.     


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kadın Aktivite Merkezinin inşaat çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması için inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Dinçer, “Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin inşaat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, hanımların hizmetine sunacağız. Merkezimizin hizmete açılması ile birlikte sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti kentimize kazandırmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

 


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.