NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PANDEMİYE RAĞMEN PROJELERİMİZİ PLANLADIĞIMIZ ZAMAN İÇERİSİNDE TAMAMLIYORUZ’’

HABER 22.04.2021 17:37:00
NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİ  AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımların kaliteli ve verimli zaman geçirebilecekleri Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi açılışa hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı projelerden Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin kaba inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale getirilmesi için ince işçilik ve çevre düzenlemesine geçildi.

Aksaray Belediyesi daha önce Fatih Mahallesinde Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde, Hamidiye-Alaca Mahallesinde Kırımlı Veciye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde, TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezinde, Aratol'da ve merkezde bulunan Akmek hizmet binalarında kadınların kendilerini geliştirebilmeleri etkinlikler ve kurslar düzenliyordu. Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılan bu uygulamalara hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Kadınların bu ilgisine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer şehir genelinde Kadın Aktivite Merkezlerinin sayısının artırılması için Nakkaş Mahallesinde başlattığı Kadın Aktivite Merkezinde inşaat çalışmaları hızla ilerleyerek açılışa hazır hale getirildi.

Aksaray Belediyesi’nin, kadınlara artı değer kazandırmak ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamaya imkan sunmak için projesini hazırladığı Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atmıştı.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.